Za sponzore

Poštovani suradnici i partneri,

Pozivamo vas na 15. Hrvatski Kongres Hrvatskog društva za Endoskopsku Kirurgiju s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati od 8. do 11. lipnja 2022. godine u Vodicama.

Organizator kongresa je Hrvatsko Društvo za Endoskopsku Kirurgiju (HDEK).

Kako Vam je poznato kongres smo još 2020. godine trebali održati u Zadru, a glavni organizatori kongresa su nam trebali biti kolege iz Opće bolnice Zadar. Nažalost okolnosti vezane za epidemiju SARS Cov-2 virusom su spriječile održavanje kongresa u protekle dvije godine. Zbog tehničko-organizacijskih razloga i raspoloživosti hotelskog smještaja mjesto održavanja smo morali promijeniti. Odabrali smo Hotel Olympia Sky u Vodicama.

Endoskopska kirurgija je vrlo tijesno povezana s naprednim tehnologijama koje Vaše tvrtke razvijaju i unapređuju. Bez Vaše podrške usvajanje novih kirurških tehnika i njihova šira primjena ne bi bila moguća.

I na ovom kongresu očekujemo veliki broj liječnika koji izvode minimalno invazivne kirurške operacije. Već tradicionalno na našim kongresima sudjeluju i kolege iz susjednih zemalja. Nadamo se da će epidemiološke okolnosti dopustiti naše okupljanje i druženje.

Više detalja o samom kongresu i mogućnostima vašeg doprinosa ovom događaju kroz sponzorstva možete saznati putem mrežne stranice: http://www.hdek.com.hr/

Uvjereni smo kako ćete u širokoj ponudi pronaći najbolji način kojim ćete predstaviti svoj rad, proizvode i buduće projekte našim liječnicima.

Nadamo se uspješnoj suradnji i druženju na našem kongresu.

Predsjednik HDEK-a
Prof. prim. dr. sc. Igor Stipančić, dr. med.

Za sponzore

Buy now