Za sponzore

Poštovani suradnici i partneri,

Pozivamo Vas na 16. kongres Hrvatskog društva za Endoskopsku Kirurgiju s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati od 17. do 20. listopada 2024. godine u Dubrovniku.

Organizator kongresa je Hrvatsko Društvo za Endoskopsku Kirurgiju (HDEK) Hrvatskog Liječničkog Zbora i Opća bolnica Dubrovnik.

Svima je dobro poznato da je kirurgija vrlo tijesno povezana s naprednim tehnologijama i proizvodima koje Vaše tvrtke razvijaju i unapređuju. Bez Vaše podrške,  Vaših proizvoda izvođenje kirurških operacija, usvajanje novih kirurških tehnika i materijala ni njihova primjena ne bi bila moguća.

I na ovom kongresu očekujemo veliki broj liječnika koji izvode minimalno invazivne endoskopske kirurške operacije. Na prošlom kongresu unatoč ograničenjima zbog COVID -19 bilo je više od 300 sudionika.

Već tradicionalno na našim kongresima sudjeluju i kolege iz susjednih zemalja: Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine. Imamo i goste predavače iz Austrije, Italije, Španjolske, Ujedinjenog kraljevstva i Turske. Nadam se da ćemo se i na ovom kongresu okupiti u još većem broju te izmijeniti naša iskustava uz ugodno druženje.

Pozivam Vas da sudjelujete na ovom skupu i predstavite svoje proizvode i upoznate kirurge u regiji s Vašim ponudama.

Više detalja o samom kongresu i mogućnostima Vašeg doprinosa ovom događaju kroz sponzorstva možete saznati putem mrežne stranice: http://www.hdek.com.hr/ kao i od tehničkog organizatora ovog kongresa tvrtke Filida - putnička agencija d.o.o. www.filidatravel.hr . e-mail: ana@filidatravel.hr

Uvjereni smo kako ćete u širokoj ponudi pronaći najbolji način kojim ćete predstaviti svoj rad, proizvode i buduće projekte Vaše tvrtke našim liječnicima.

Nadamo se daljnjoj uspješnoj suradnji i druženju na našem kongresu.

Predsjednik HDEK-a

Prof. prim. dr. sc. Igor Stipančić, dr. med. FACS

Sponzorski paketi uključuju slijedeće usluge :

Platinasti sponzor – (20.000 € + PDV)

 • 10 - kotizacija za predstavnike tvrtke
 • izložbeni prostor centralno smješten po izboru izlagača veličine 15 m2
 • stručno predavanje u službenoj satnici programa u trajanju od 30 min.
 • reklama u konačnom programu kongresa na zadnjoj stranici programa
 • logotip na trakicama za akreditacije*
 • logo na kongresnoj torbi
 • logo na platnima u kongresnim dvoranama
 • blok i olovka tvrtke sponzora za kongresne torbe*
 • promotivni materijal za kongresnu torbu bez ograničenja*

Zlatni sponzor (15.000 € + PDV)

 • 5 - kotizacija za predstavnike tvrtke
 • izložbeni prostor veličine 10 m2
 • stručno predavanje (satelitski simpozij) u službenoj satnici programa u trajanju od 15 min
 • oglasna stranica za reklamu u konačnom programu kongresa
 • promotivni materijal za kongresnu torbu*
 • navođenje sponzorstva u materijalima kongresa

Srebrni sponzor (10.000 € + PDV)

 • 3 - kotizacije za predstavnike tvrtke
 • izložbeni prostor veličine 8 m2
 • navođenje sponzorstva u materijalima kongresa
 • konačnom programu kongresa
 • promotivni materijal za kongresnu torbu*

Brončani sponzor (5.000 € +PDV)

 • 2 - kotizacije za predstavnike tvrtke
 • izložbeni prostor veličine 6 m2
 • reklama u konačnom programu kongresa
 • materijal za kongresnu torbu
 • navođenje sponzorstva u materijalima kongresa

*osigurava sponzor

Osim glavnih sponzorskih paketa, svoju tvrtku možete predstaviti i putem pojedinačnih sponzorstava.

CJENIK ZA IZLAGAČE

Izložbeni prostor (400 € /m2, min 4m2)

Neposredno ispred dvorane u kojoj će se odvijati znanstveni program kongresa, predviđen je izložbeni prostor za izlagače (sponzore). Minimalna veličina izložbene čestice je 4m2. Izložbeni prostor bit će otvoren 3 dana trajanja kongresa, 18. i 19. listopada 2024. godine od 8:00 do 19:00 sati i 20. listopada od 08 do 12 h. Postavljanje izložbenog prostora moguće je započeti od 17. listopada 2024. godine u 16:00 sati. Organizacijski odbor ne osigurava namještaj i drugu opremu na izložbenim česticama izuzev jednog stola i opskrbe električnom energijom.

Promotivni materijali u kongresnim torbama (700 €)

Tvrtke mogu ponuditi promotivni materijal za sadržaj kongresnih torbi (letci, brošure, kemijske olovke, blokovi, USB memorijski ključevi i sl.). Promotivni materijal može sadržavati najviše 5 listova formata A4 ili biti ukupne težine 25 grama.

Oglašavanje u konačnom programu kongresa (700 €)

Oglašavanje uključuje reklamu u boji na jednoj stranici u konačnom programu kongresa.

Sponzorsko stručno predavanje u satnici programa (pojedinačna cijena 5.400 €)

Za vrijeme trajanja kongresa moguće je organizirati ukupno 2 sponzorirana predavanja u trajanju od 15 minuta svako predavanje ili 1 predavanje od 30 min. Oprema za video i audio projekcije bit će osigurana od strane Organizacijskog odbora. Sudjelovanje na svim industrijskim predavanjima ili radionicama uključeno je u cijenu kotizacije kongresa.

Reklama na web stranici kongresa (500 €)

Na mrežnoj stranci kongresa moguće je postaviti reklamu s logom tvrtke i linkom (banner) na stranice tvrtke.

Koktel dobrodošlice na otvaranju kongresa (5.000 €)

Koktel dobrodošlice bit će organiziran za sve sudionike kongresa večer na dan službenog otvaranja kongresa 17.listopada 2024. u 20 h u lobiju hotela. Koktel će biti popraćen i glazbenim programom. Koktel dobrodošlice može sponzorirati tvrtka čiji će logo biti otisnut na pozivnice uz ostali promotivni materijal koji će sama tvrtka želi istaknuti.

Stanke za kavu (pojedinačna cijena 800 €)

Za vrijeme trajanja kongresa bit će organizirane četiri stanke za kavu za sve sudionike kongresa. Svaku stanku za kavu može sponzorirati samo jedna tvrtka. Sponzor stanke za kavu bit će istaknut na svim mjestima posluživanja kave, konačnom programu kongresa i na mrežnim stranicama te uz kavu istaknuti svoj promotivni materijal.

Svečana večera (8.000 €)

Svečana večera je najprestižniji društveni događaj kongresa organiziran za sve sudionike kongresa. Svečana večera održat će se u subotu 19. listopada 2024. a uključuje i glazbeni program. Organizaciju svečane večere osigurati će Organizacijski odbor. Svečanu večeru može sponzorirati samo jedna tvrtka koja tijekom večere može načiniti prezentaciju svojih proizvoda.

Radni ručak (3.000 €)

Prvog i drugog dana odvijanja kongresa (18. i 19. listopada 2024), predviđen je zajednički ručak za sve sudionike nakon prijepodnevnog bloka predavanja. Ručak će organizirati Organizacijski odbor u hotelu u kojem se održava kongres.

Trake za kongresne iskaznice (800 €)

200 traka s logom sponzora za nošenje kongresnih iskaznica svih sudionika, izlagača i sponzora za vrijeme trajanja kongresa. Trake za kongresne iskaznice može sponzorirati samo jedna tvrtka koja trake treba osobno osigurati.

(na cijene je potrebno dodati i iznos PDV-a od 25%)

Ukoliko imate druge potrebe molim vas kontaktirajte organizatora. Moguće je organizirati i druge kombinacije sponzorskih paketa u dogovoru s organizatorom i cijene se mogu dogovarati, osobito za više odabranih opcija.

SPONZORSKI PAKETI 

Cijena ne uključuje PDV od 25%

Satelitski simpozij (30 min)

5.400 €

Izložbeni prostor po m²* (min 4m2)
za uplaćena 2m2 odobravamo jednu izlagačku kotizaciju gratis

400 €

Oglas u knjizi sažetaka

Acta Chirurgica Croatica

1.300 €

Umetanje reklamnog materijala u torbu

700 €

Coffee break

700 €

Koktel dobrodošlice

5.000 €

Ručak

3.000 €

Zajednička večera

8.000 €

Za sve detalje i upite vezane uz sponzorstvo 15. kongresa HDEK molimo kontaktirajte Predsjednika organizacijskog odbora, Prof. prim. dr. sc. Igora Stipančića, putem elektroničke pošte igors@kbd.hr ili telefonom 098/316-021.

Buy now